Diensten

Wij zijn onovertroffen in alle soorten wand- en plafondafwerking. Door onze kennis van materialen, ervaring en liefde voor het vak zorgen wij altijd voor een prachtig eindresultaat. 

Buitenwerk

ONZE SPECIALISATIE

Er zijn diverse soorten sierpleisters die prima te gebruiken zijn om buitenmuren, terras-wanden en andere oppervlakten af te werken. Door middel van raapwerk bereiden wij de gevels voor op het aanbrengen van sierpleisters of schilderwerk. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteits-producten waardoor uw woning of pand goed beschermt is tegen verschillende weersinvloeden, mooier oogt en in waarde stijgt.

Lijsten

ONZE SPECIALISATIE

Om een mooie overgang te creëren van de wand naar het plafond is het aanbrengen van een sierlijst de juiste oplossing. Er is keuze uit vele verschillende soorten sierlijsten. Welke u ook kiest, wij zorgen voor de perfecte afwerking. Ook sierplijsten kunnen gebruikt worden om leidingen en gordijnrails weg te werken. Zowel een traditionele als een moderne sierlijst geeft uw kamer een sjeike uitstraling. Geef uw kamer meer sfeer en kies voor een mooie strakke sierlijst.

Raapwerk

ONZE SPECIALISATIE

Met behulp van een laag gipsmortel maken wij uw ruw gemetselde wanden en plafonds mooi strak en vlak. Een raapwerk laag is tussen 7 millimeter en 5 centimeter dik. Bij dunnere lagen wordt gesproken van pleisterwerk. Met raapwerk is het mogelijk om scheve muren en plafonds recht te maken. Raapwerk levert een gladde ondergrond voor vrijwel alle soorten stucwerk en is vanwege de dikte ideaal voor de afwerking van vochtige ruimtes, zoals badkamers en kelders.

Schuurwerk

ONZE SPECIALISATIE

Bij daglicht ziet een schuurplafond er door de veranderende lichtinval van de seizoenen elke keer weer anders uit. Een schuurplafond zal u daarom ook niet snel vervelen. Schuur-plafonds worden gemaakt uit een mineraal gebonden mortel van zilverzand en kalk dat op een ondergrond van gipsplaten of beton wordt aangebracht. Tevens is het mogelijk om met schuurwerk een holle plint te vervaardigen waardoor bijvoorbeeld leidingen of gordijnrails mooi weggewerkt kunnen worden.

Sierpleister

ONZE SPECIALISATIE

Sierpleister is een structuurpleister om wanden mee af te werken en is in verschillende diktes en kleuren aan te brengen. Er zijn verschillende soorten sierpleister, zoals barok, spachtel en korrel. Barok heeft een rustieke uitstraling, is krasvrij en heeft een hoge isolatiewaarde. Spachtel-putz is zowel voor binnen als buiten geschikt. Houdt u van meer structuur? Het aanbrengen van zowel grove als egale korrels is voor ons geen probleem.

Image

Informeer naar de mogelijkheden.

Adres

Stukadoorsbedrijf Arentz
Rozemarijn 35
7081 JB Gendringen
T: 06-20037008
E: info@stukadoorsbedrijfarentz.nl
W: www.stukadoorsbedrijfarentz.nl
KvK: 09134024

Image

Ontwikkeld door MJ-Ontwerpt